Jobba som sexolog genom landstinget

Nu när julen närmar sig så är det många människor som skickar en önskelista till jultomten om vad de önskar sig i julklapp. Det finns massor av människor som bara väntar på att jultomten ska komma förbi. I vissa fall så får man inga julkappar så det gäller att vara väldigt snäll i år.

Som barn trodde man på jultomten och var vaken mitt i natten utifall han skulle komma förbi. Sedan trodde man även på tomtemor och tomtenissarna som jobbar för fullt i verkstaden.

Det finns även jättefina underkläder hos sinful.se

Tänk dig om tomten gav dig en sinful julklapp med olika typer av sexleksaker en för varje dag. Hur skulle du se på tomten efter det? Då gör det inget om du inte hade varit snäll för tomten anses ju själv inte vara världens snällaste gubbe om det är dessa julklappar han delar ut eller hur? Ta det med en klackspark även tomten har varit ung och älskat sex och kärlek så det är inget fel i det. Det kanske inte är den bilden man har av tomten att han ska ge oss dessa typer av presenter. Tänk dig själv att tomten går ned för ditt skorsten och frågar “har du varit snäll i år?”. Ja svarar du och då sträcker han fram denna julkalender till dig med massor av roliga sexleksaker. Det är sinfuls bästsäljare som följer med i denna underbara och fantastiska julkalnder.

Det är bara att öppna den och börja använda alla sexleksaker mm under jul och nyår. Varför inte bjuda hem dina väninnor och visa upp dessa olika saker och tala om att de borde ta hand om sig själva och sina relationer bättre med hjälp av produkterna från sinful. Det kan ju aldrig vara fel att älska med sig själv dvs man älskar med någon man verkligen tycker om dvs sig själv. Det kanske låter egoistiskt till en viss del men det är inte egoistisk utan man har rätt att få leva ut sina egna fantasier om man nu vill göra det. Var och en har rätt att forma sitt liv på bästa möjliga sätt. Vi har alla rätt att köpa något vi själva trivs med. Vi har alla rätt att dela med oss till våra väninnor vad vi tycker och tänker.

Om du umgås med folk som du inte kan vara dig själv med är det bäst att du byter ut dina vänner. För dina vänner ska älska dig som du är annars är ni absolut inte rätt för varandra. Man ska sätta värde på sig själv och umgås med folk som verkligen vill en väl oavsett vad det handlar om.

Det här inlägget postades i Inlägg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *