Diabetiker får fotvård som ingår i högkostnadskortet

Ibland behöver man hjälp av vårdcentralen

Man stänger in sina fötter under vintern i tjocka sockor och tofflor och ibland blir fötterna till och med för varma. Så varma att dom blir svettiga. Man tänker inte på det och då kan naglarna bli både fuktiga och varma och det kan till och med utvecklas nagelsvamp. Den måste man se till att behandla tidigt innan den blir för svår. Det kan du göra själv från början genom att inte bli för varm om fötterna. Att bli lite för kall om fötterna är bättre än att bli för varm för att slippa denna åkomma för den kan ta längre tid och jobb än man tror.

Behandla fötterna med mjöl

Om du märker att dina fötter och tår blir för varma och svettiga kan du pudra dom med mjöl. Allt för att du inte ska utveckla fotsvamp eller nagelsvamp.

I filmen så är det chefen Miranda Priestley som bär en Prada väska och Prada skor och därför kallas djävulen bär Prada. Jag vill inte kalla mig för Djävulen, men vill ändå bära snygga skor i olika märken. Jag har därför kikat runt på skor då jag känner mig som Askungen som har förlorat sina skor. En annan film med skor jag älskar mest och som dessutom är en klassisk film är Askungen för hon lämnar efter sig ett par glasskor som bara passar henne.

Jag vill också ha skor som bara passar mina fötter som kan bevisa att jag är den sanna ägaren till skorna. Självklart ska man ha en prins också på en bal. Prinsen måste då köpa min skor till mig på Footway eller tillåta att jag beställer skor för en viss summa pengar. Även filmen Pretty in Pink är en klassisk askungesaga och jag älskar dessa askungesagorna. Jag gillar när det finns en vanlig flicka som blir kär i en prins och det bästa är att hon i början inte ska veta om att det är en prins.

På sommaren är det lättare att lufta sina fötter för att slippa nagelsvamp

Det här inlägget postades i Behandlingar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *