Känns bra med Aqua Detox behandling

Nu har jag börjat med Aqua Detox behandling

Aqua Detox är till för att hjälpa organen i kroppen, främst lever och njurar, att lättare utföra sina funktioner, dvs utrensning av avfallsprodukter, toxiner, kemikalier, giftiga tungmetaller – sådant som på sikt kan orsaka sjukdom.

Jag har nu provat Aqua Detox behandling en gång och behandlingen kommer att upprepas och då kommer jag i bloggen redogöra varje gång om jag känner någon förbättring. Det är viktigt att ta hand om sin kropp och kan man dessutom göra det  i hemmamiljö i lugn och ro är det en skön upplevelse. Just aqua detox är för att återbalansera din kropps energifält och celler. Sen att kroppen också renas från toxiner samtidigt är ju en bra bonus.

Maria Dagerman la i lite salt i Aqua Detox fotbad.

Elektrolysen  frigör negativa joner i hög koncentration i fotkarets vatten. Dessa negativa joner absorberas in i kroppen genom osmos, och resulterar i att kroppens vävnad och röda blodceller tillförs ny energi och syre, även pH-värdet förbättras.  Kroppen svarar med en förstärkt utsöndring av toxiner. Njurarna och levern, som ombesörjer reningen, får hjälp att lättare och effektivare utföra sin funktion.

Allt som handlar om hälsa, alternativterapi eller andligt lägger jag under en och samma kategori “Attraktionslagen & kurser i personlig utveckling”

Jag är ett fan av hälsa, skönhet, mode och allt inom glamour och lyx så ni kommer att få följa med mig på massor av olika behandlingar och nöjen framöver i bloggen. Det är bara att hänga med och lära er så mycket som möjligt för jag är öppen för att dela med mig av allt jag kommer i kontakt med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *