Kvacksalvare som lurar ofrivillig barnlösa kvinnor

Jag var hos en homeopat i Stockholm som var den största kvacksalvaren någonsin.

Jag är ledsen men allt detta med alternativa behandlingar är bara bluff. Alla medium och alla alternativa behandlingar är rena rama bluffen. Ingen medium har kunnat tala om för mig varför jag får missfall och ingen alternativ behandling har kunna hjälpa mig att behålla ett barn. Så vad ska jag tro om alla dessa kvacksalvare? Homeopaten i Stockholm heter Barbro och ville att jag skulle ta röntgen på min hjärna då hon påstod att alla hormoner kommer från hypofysen. Ja jag vet att hormonerna utsöndras ur hypofysen men en röntgen kan inte visa något. Jag har heller inte varit med om att röntgen av hjärnan ingår i en fertilitetsundersökning och då har jag gjort sådana på 3 olika kliniker.

Jag blev så arg på den här Barbros påståenden och slutade helt gå till henne. Hela tiden ljög hon om sin kunskap och kunde ingenting. I sitt hem hade hon en bild på ett par som hon påstod hade hjälpt att få barn. Även det var bara en lögn och jag tror verkligen inte att det var hon som hjälpte dem med sitt kvacksalveri.

Olika medium som påstår att man ska ge healing till sin livmoder då kommer det att gå bra. Eller att man tidigare i liv kanske hade en trauma man måste bearbeta. Alltså man blir galen av alla dessa flummiga medium och alla dessa kvacksalvare som jobbar med alternativterapi. Sedan har de mage allihopa att påstå att myndigheterna vill stoppa dem. Ja jag förstår om myndigheterna vill stoppa alla dessa kvacksalvare. De glömmer att myndigheter är inga datorer utan riktiga människor som anser att de är kvacksalvare.

Träffade också en naturläkare från Tyskland som också babblade mer än vad hon hjälpte till. Hon gav mig örttabletter mm som gav mig sådan migrän. Hon sa att i början får man migrän för att det är kroppens sätt att läka. Det ska inte göra ont att läka för gör något ont så är det heller inte till för min kropp. Jag hade dessutom tålamod och använder hennes preparat i nästan 1 år och med lika mycket migrän.

Jag gav upp henne också orkar inte lyssna på vad hon tror ditten och datten beror på. Hon är inte läkare och man kan inte bara lyssna på en patient och ställa en diagnos. Hennes blodprover är dessutom ett stick i fingret och då ser hon att det finns damm i blodet. Har ni hört? Damm i blodet typisk alternativa terapeuter att hitta på egna teorier angående människans kropp.

Det här inlägget postades i Barnlöshet, gravid och barn. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *